ZNB TRAVEL | Yoga
The ZNB Travel Agency operates in Croatia with an aspiration to present the Croatian medical knowledge, natural resources and treatment possibilities. Croatia offers many natural resources, unique in this part of the Europe such as natural water resources, spa and rehabilitation treatments.
medical tourism Croatia, medical tourism, health tourism, Croatia, dental tourism, exclusive travel, exclusive medical treatments, cosmetic surgery tourism, medical tourism packages, medical tourism agency Croatia, best medical tourism companies, medical vacation packages, dental tourism agency, dental tours, dental vacations, medical tourism facelift
583
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-583,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

YOGA

Fizička, mentalna i duhovna praksa koje donose mir i sklad u Vaš život!

Mirna je certificirani Yoga učitelj (YT200) koji je završio trening u Gaia Yoga školi i podučava dinamične stilove Vinyasua i Ashtanga.

Joga joj je mnogo više od fizičkog aspekta asana. Pravi dio njezine prakse su vježbe disanja (pranayama) i meditacija. Pozitivna energija s dugogodišnjim iskustvom, znanjem i ljubavlju prema yogi postala je način života. Ona može podučavati sve razine joge od početne do napredne razine.

Dopustite joj da je podijeli s vama i uđe u potpuno novo životno iskustvo mira, ljubavi, zrelosti i pozitivne energije. Dobrodošli!

 HATHA YOGA

Voditeljica hatha joge je Jasmina Žiljak Ilinčić, dugogodišnja praktikantica hatha joge, te učenica Joga škole u Studiju One, Split. Također je joga instruktor s 200hr joga Alliance medunarodnim certifikatom i hrvatskim certifikatom.

Hatha je sanskrtska riječ i sastavljena je od glasova ha i tha.  Glas ha predstavlja sunčevu energiju, a tha– mjesečevu.

Glasovi ha i tha spoje oni označavaju jedinstvo suprotnosti u nama (sunce i mjesec; snažno i nježno; um i duh), ali i snagu volje.

 

Hatha joga je klasični je stil yoge koji naglašava pravilno izvođenje položaja (asana), usklađeno disanje, gipkost i izdržljivost. Ova vrsta joge, iz koje su potekli svi ostali stilovi, namijenjena je svim stupnjevima treniranosti jer omogućava kratak odmor između svake asane, što je idealno za početnike i stariju dob. Složene varijacije osnovnih asana i produženo vrijeme zadržavanja tijela u određenoj asani, pružaju dodatan izazov naprednijim vježbačima. Vježbanju se možete priključiti bez obzira na vaše fizičko stanje ili dob, jer su vježbe hatha joge primjerene svima. Joga položaji su osmišljeni tako da usklade i smire vaše tijelo, um i duh.

Cilj ove joga prakse je oslobađanje od stresa, opuštanje, energiziranje, i postizanje potpunije svijesti o nama samima.

 

Sat hatha joge traje 60´, a uključuje Asane (joga položaje), Pozdrav Suncu, Pranayamu(vježbe disanja) i Meditaciju.

Cijene se formiraju po principu “tailor made” znaci pojedinačno za svakog klijenta , ovisno o zahtjevu klijenta odnosno o vrsti usluga, količini usluga i vremenu trajanja usluga a sve u skladu sa redovnim cijenikom pružatelja usluga.
Kategorija
Trening
Tagovi
beauty, fitness, wellness, yoga