ZNB TRAVEL | Dentalni turizam
The ZNB Travel Agency operates in Croatia with an aspiration to present the Croatian medical knowledge, natural resources and treatment possibilities. Croatia offers many natural resources, unique in this part of the Europe such as natural water resources, spa and rehabilitation treatments.
medical tourism Croatia, medical tourism, health tourism, Croatia, dental tourism, exclusive travel, exclusive medical treatments, cosmetic surgery tourism, medical tourism packages, medical tourism agency Croatia, best medical tourism companies, medical vacation packages, dental tourism agency, dental tours, dental vacations, medical tourism facelift
597
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-597,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Dentalni turizam

Povjerenje i vlastiti osjećaj sigurnosti da ste na pravoj adresi najbitniji su faktori odabira ordinacije dentalne medicine.

Niki Ružević

MD

Naše stomatološke usluge se izvode u najmodernijem centru za stomatologiju i implantologiju u Dalmaciji.

U našem Centru obavljamo stomatološku kirurgiju, implantologiju, parodontologiju, koristeći čisto fiksnu stomatološku protetiku i najnoviju CAD-CAM CEREC zubnu tehniku. Možemo obaviti sav posao, od jednog do tri zuba (ili tri komada odjednom), u roku od tri do četiri sata u jednom radnom danu. Na taj način uštedimo vrijeme i smanjimo ukupan broj sastanaka; čak i najsloženiji postupci mogu se provesti u jednom terminu. Sve navedene tehnike i discipline izvode se u našem moderno opremljenom IDC centru – studiju u Splitu.

Uz usluge koje se obično obavljaju u svakoj visokoj stomatološkoj klinici, specijalizirali smo se za sljedeće vrste postupaka:

RTG dijagnostika 2D i 3D CBCT (dijagnostika, analiza i planiranje terapije)

Prije bilo kojeg stomatološkog zahvata provodi se analiza pacijentovog oralnog statusa. Dijagnostiku vršimo stomatološkim pregledom pacijentove usne šupljine prvo uz korištenje intraoralne kamere, a potom i rendgenskim snimanjem najmodernijim digitalnim Rtg sustavom uz izrazito male doze zračenja.

KAPS – MIKROSKOPSKA ENDODONCIJA

Endodoncija zuba predstavlja granu dentalne medicine sa ciljem dijagnoze i liječenja bolesti unutar zubnog korijena zuba čime omogućavamo trajan opstanak zubu koji je izgubio svoju vitalnost, što čini ovu granu stomatologije posebno bitnom.

SEDACIJA

Posebna vrsta anestezije, mnogo ugodnija za pacijenta od klasične lokalne anestezije, osobito u većim zahvatima koji traju dulje od 2 sata.

CAD / CAM

Osim klasičnog protetskog tretmana metalnim ili titanskim nosom, radimo i sa CAD / CAM metalnim krunama i mostovima, kao što su cirkonij ili EMPRES krunice ili mostovi.

SVE VRSTE PROTETIČKIH POSTUPAKA IMPLANATA
  • ALL ON 4

To je sustav sa 4 implantata i rekonstrukcijom cijelog luka sa ili bez kirurške šablone

  • ALL ON 6

To je sustav sa 6 implantata  i najviše se upotrebljava u gornjoj čeljusti – maxilli.

REGENERACIJA ČELJUSTI KOSTI

Regeneracija čeljusti kosti – metodom PRGF Endoret korištenjem krvi bolesnika iz koje centrifugom stvaramo membrane krvne plazme koje su obogaćene faktorima rasta. Vođena regeneracija kosti se provodi korištenjem membrana barijera, proteina za stimulaciju tkiva ili bioaktivnih faktora rasta.

FUNKCIONALNA DIJAGNOSTIKA – ARCUS DIGMA 2ALL VRSTE PROSTETSKIH PROCEDURA IMPLANTA

Inovativan pristup svim vrstama protetskih radova na zubima kako bi se izbjegli problemi zagriza i temporomandibularnih zglobova.

BIKORTIKALNA IMPLANTOLOGIJA

Metoda koja se primjenjuje kada, zbog niske gustoće kosti pacijenta, nismo u mogućnosti izvesti klasičnu implatologiju, čak i nakon opsežne rekonstrukcije kosti. Ova metoda omogućuje posebnim metodama  postavljanje fiksnog implantata, a cijeli postupak se provodi za samo 3-4 dana. S ponosom ističemo da je naš centar jedan od dva centra u Hrvatskoj koji su licencirani za ovaj postupak.

KOMPLICIRANI ORALNO-KIRURŠKI POSTUPCI

Komplicirana oralno kirurški zahvati – implantologije i povećanje koštane mase (regeneracija kosti vilice).

PRIMJENA LASERA

  • Biostimulacija kod različitih pareza i oduzetosti tkiva na licu, ublažavanje bolova i oteklina nakon vađenja zuba, kod upala facijalnog živca i trigeminusa, ali i nakon uda­raca i oteklina izazvanih prometnim i drugim nesrećama.
  • Izbjeljivanje zuba TouchWhite ™ Laser- Assisted. metodom koja koristi činjenicu da Er: YAG laser ima valnu duljinu apsorpcijskog vrh u vodi.
  • Produženje kliničke krune zuba – neiz­mjerno važno za estetski dojam svakog pro- tetskog rada,naročito u fronti
  • “Otvaranje implantata“- skidanje po krovnih vijaka, postava transfera i otisak te postava healing abutmenta – sve u jednoj fazi kao pokazatelj maksimalne učinkovitosti i dobijanja na vremenu za razliku od klasične metode reza skalpelom postave habutmenta i čekanja na cijeljenje!

LASER U STOMATOLOGIJI

U našem centru imamo 3 vrste lasera:

  1. Laser za dijagnostiku karijesa – najtoč­niji i najfunkcionalniji među svim uređajima je Diagnodent KaVo pen.
  2. Laser za polimerizaciju, stvrdnjavanje kompozitnih ispuna. Bez konkurencije naj­bolji i najpouzdaniji je : EMS SWISS MASTER LIGHT.
  3. Laser za tvrda, ali i za meka tkiva – veli­ka je konkurencija na tržištu, naročito zadnje tri godine.

Vršimo i uslugu u području estetike

POMLAĐIVANJE KOŽE PRGF TEHNOLOGIJOM

PRGF-Endoret (plasma rich in growth factor-endogeneus regenerative technology – PLAZMA BOGATA FAKTORIMA RASTA ) je jedna od najbolje dokumentiranih procedura na svijetu sa kliničkim podacima od preko 20 godina i poduprta je sa više od 70 znanstvenih radova – više od bilo koje druge PRP procedure te nam je danas dostupna u estetskoj medicini i dermatologiji, i od sada je dostupna i u našoj ordinaciji.

Područja liječenja: koža lica, vrat, dekolte, ruke

FILERI

BOTOX

Cijene se formiraju po principu “tailor made” znaci pojedinačno za svakog klijenta , ovisno o zahtjevu klijenta odnosno o vrsti usluga, količini usluga i vremenu trajanja usluga a sve u skladu sa redovnim cijenikom pružatelja usluga.
Kategorija
Stomatologija
Tagovi
dental, health