ZNB TRAVEL | Luxury Villa Valleria
The ZNB Travel Agency operates in Croatia with an aspiration to present the Croatian medical knowledge, natural resources and treatment possibilities. Croatia offers many natural resources, unique in this part of the Europe such as natural water resources, spa and rehabilitation treatments.
medical tourism Croatia, medical tourism, health tourism, Croatia, dental tourism, exclusive travel, exclusive medical treatments, cosmetic surgery tourism, medical tourism packages, medical tourism agency Croatia, best medical tourism companies, medical vacation packages, dental tourism agency, dental tours, dental vacations, medical tourism facelift
586
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-586,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Luxury villa Valeria

Luksuzna vila iz 16. stoljeća …

Vila je izvorno sagrađena u 16. stoljeću, a potpuno je obnovljena pod svakodnevnim nadzorom konzervatora, svaki dio. Unutarnji zidovi, jugozapadni i istočni zid, pripremljeni su i dovršeni na isti originalan način kao što je to bio slučaj u 16. stoljeću, dok je Sjeverni zid zapravo izvorni Sjeverni zid same palače, no oživljen je i doveden do izvorno stanje tako da sada pored stakla, metalnih otvorenih stepenica imate pogled na Sjeverni zid, od vrha do dna. To je jedinstveno obilježje koje naši gosti mogu uživati ​​tijekom boravka u vili.

Vila je smještena unutar Dioklecijanove palače pod zaštitom UNESCO-a, a Villa Valeria je dobila ime po Dioklecijanovoj kćeri. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi. Popularna pješčana plaža Bačvice udaljena je 1,5 km.

Sve jedinice su klimatizirane i imaju TV ravnog ekrana. Tu je i potpuno opremljena čajna kuhinja s pećnicom, tosterom i kuhalom za vodu, koju dijele gosti vile. Restorani, kafići, trgovine i nekoliko muzeja nalaze se u neposrednoj blizini Ville Valeria. Grgur Ninski, Gradski muzej u Splitu i Narodni trg udaljeni su 100 metara od objekta. Šetalište Riva udaljeno je 200 metara, a trgovačka ulica Marmontova 5 minuta hoda. Najbliža zračna luka je Zračna luka Split, udaljena 21 km

Budući da je Dioklecijanova palača strogo zaštićeni spomenik, to je pješačka zona, bez dozvoljenih vozila, parkiralište je stoga vrlo ograničeno. Na tri strane palače nalaze se tri javna parkirališta. Vrlo gužva, naplaćuje se po satu, osobito tijekom ljetnih mjeseci. Za naše goste imamo uređen parking 3km od Palače, parkiralište pokriveno videonadzorom i dnevnu stražu. Naši gosti mogu na zahtjev uživati ​​u ovoj mogućnosti, parkirati će se na parkiralištu, a vozač će ih odvesti do Palače. Ova se usluga naplaćuje posebno, ovisno o tome koliko je gostiju rezervirano i koliko dana.

Dalje nudimo:

– Različiti izleti s vlastitim prijevoznim vozilom Mercedes Viano VIP, do Plitvičkih jezera, slapova Krke, Zip linije, grada katoličkog Međugorja u Bosni i Hercegovini, a možda i više, na zahtjev.

– Prijevoz brodom s vlastitom jahtom od 18 m na obližnje otoke moguće je na zahtjev.

– Potporu za prtljagu, ako je potrebno, moguće je na zahtjev.

Cijene se formiraju po principu “tailor made” znaci pojedinačno za svakog klijenta , ovisno o zahtjevu klijenta odnosno o vrsti usluga, količini usluga i vremenu trajanja usluga a sve u skladu sa redovnim cijenikom pružatelja usluga.
Kategorija
Smještaj
Tagovi
accommodation, luxury, villa