ZNB TRAVEL | Luxury Villa BlueMarine & Tramonto
The ZNB Travel Agency operates in Croatia with an aspiration to present the Croatian medical knowledge, natural resources and treatment possibilities. Croatia offers many natural resources, unique in this part of the Europe such as natural water resources, spa and rehabilitation treatments.
medical tourism Croatia, medical tourism, health tourism, Croatia, dental tourism, exclusive travel, exclusive medical treatments, cosmetic surgery tourism, medical tourism packages, medical tourism agency Croatia, best medical tourism companies, medical vacation packages, dental tourism agency, dental tours, dental vacations, medical tourism facelift
568
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-568,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Luksuzne vile

Luksuzne vile s prekrasnim pogledom …

Ove prekrasne vile nalaze se u Podstrani kod Splita i nudi idealnu priliku za bijeg od užurbane svakodnevnice i omogućuje potpuno prepuštanje polaganijem životnom ritmu uz uživanje u spektakularnom pogledu na more, te blizini brojnih turističkih sadržaja po kojima je ovo slikovito mjesto poznato. Grad Split koji je iznimno popularan zbog mnoštva turističkih atrakcija, te kulturno-povijesne baštine zbog koje je uvršten i na UNESCO-ov popis svjetske baštine, nalazi se tek petnaestak minuta vožnje od ove šarmantne vile za odmor.

Vila Blumarine prostire se na otprilike 200 kvadratnih metara, a prostor je raspoređen na dvije etaže. Gostima su na raspolaganju četiri komforne spavaće sobe, četiri kupaonice, dvije potpuno opremljene kuhinje, dva dnevna boravka (od kojih se jedan nalazi u zasebnoj prostoriji koja može služiti i kao dodatna prostorija za spavanje za još dvije osobe), tri balkona, te tri parkirna mjesta.

Lijepo uređena okućnica sadržava grijani bazen, zonu za roštilj, vanjsku blagovaonicu, lounge namještaj i ležaljke za potpuno opuštanje na otvorenom.

Na udaljenosti od 100 metara od vile nalazi se šljunčana plaža, trgovina, pekarnica, te restorani i barovi, a u blizini se nalaze i wellness i spa centar, teniski teren i golf teren, stoga možete uživati u bezbrižnom odmoru uz blizinu svih potrebnih sadržaja.

Ova luksuzna vila nalazi se u mjestu Podstrana nadomak Splita i odličan je izbor za sve one koji žele uživati u prekrasnim šljunčanim plažama i mnoštvu turističkih atrakcija koje ova lokacija pruža. Vilu Tramonto okružuje njegovani vrt koji je obogaćen autohtonim biljem i grijanim bazenom, stoga omogućuje autentični doživljaj Mediterana i uživanje u prirodi i mirnoj atmosferi u blizini svih potrebnih sadržaja.

Vila Tramonto prostire se na otprilike 600 kvadratnih metara, a prostor je raspoređen na tri etaže, te se sastoji od ukupno 10 spavaćih soba (7 bračnih soba i 3 twin sobe), 10 kupaonica, 3 kuhinje, 3 dnevna boravka i 3 prostrane terase od 60 kvadratnih metara za uživanje na otvorenom. Gostima je na raspolaganju i teretana, sauna, roštilj, dječje igralište i dvije garaže s ukupno 5 parkirnih mjesta.

Vila je od grada Splita udaljena tek petnaestak minuta ugodne vožnje, a na udaljenosti od samo 100 metara nalazi se slikovita plaža, pekarnica, restoran i bar. U okruženju se također nalaze wellness i spa centar, te teniski i golf teren, stoga se gostima nude brojne mogućnosti za aktivan odmor.

U vili se može smjestiti ukupno 22 osobe, a svaka etaža ima zasebni ulaz, stoga gosti imaju zadržavaju potpunu privatnost i imaju apsolutni komfor.

Cijene se formiraju po principu “tailor made” znaci pojedinačno za svakog klijenta , ovisno o zahtjevu klijenta odnosno o vrsti usluga, količini usluga i vremenu trajanja usluga a sve u skladu sa redovnim cijenikom pružatelja usluga.
Kategorija
Smještaj
Tagovi
accommodation, luxury, villa