ZNB TRAVEL | Tretmani rehabilitacije
The ZNB Travel Agency operates in Croatia with an aspiration to present the Croatian medical knowledge, natural resources and treatment possibilities. Croatia offers many natural resources, unique in this part of the Europe such as natural water resources, spa and rehabilitation treatments.
medical tourism Croatia, medical tourism, health tourism, Croatia, dental tourism, exclusive travel, exclusive medical treatments, cosmetic surgery tourism, medical tourism packages, medical tourism agency Croatia, best medical tourism companies, medical vacation packages, dental tourism agency, dental tours, dental vacations, medical tourism facelift
681
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-681,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

PAPIMI – tretmani / rehabilitacija

Očuvanje zdravlja i opći boljitak

PAPIMI terapija može osigurati trajne rezultate, te se uspješno koristi u Europi posljednjih 25 godina.
Nevjerojatni rezultati su pokazani u olakšanju boli, smanjenju oteklina i povećanja opsega pokreta, kao i kod brojnih različitih fizičkih poremećaja.
PAPIMI se koristi od strane profesionalnih sportskih klubova u Europi, SAD-u i Kanadi za ublažavanje boli i liječenje, a austrijski olimpijski tim koristi PAPIMI uređaj u sklopu priprema za Olimpijadu.
PAPIMI tehnologija je prošla kroz stroga klinička ispitivanja, sa uspjesima opisanim u mnogim uglednim medicinskim časopisima

Primjene

Pusirajuće polje koje odašilje PAPIMI uređaj razlikuje se od drugih magneta i specifičan je po svojoj snazi. Upravo ove karakteristike pulseva omogućavaju potpunu regeneraciju stanice.
Postižemo impresivne rezultate u oporavku i otklanjanju svih vrsta bolova.
Terapija je jednostavna, ne treba skidati odjeću, neinvazivna je i bezbolna.

TERAPIJA KISIKOM

OPIS

 

OXICUR kisik kura
Plitko disanje, nekvalitetna prehrana, nedostatak kretanja, sve to uzrokuje smanjen unos kisika u organizam.
Prirodno je da se kapacitet pluća i srca sa vremenom smanjuje, pa se tako smanjuje i opskrba stanica kisikom. To objašnjava da često nemamo potrebnu energiju kako bi izvršili naše svakodnevne obaveze. Zbog oslabljenih oksidacijskih procesa, u našem organizmu nakupljaju se otrovi koji uzrokuju nastanak bolesti
Njemački prof. Manfred von Ardenne već prije 30 godina uočio ovaj problem i razvio tehnologiju za inhaliranje kisika.. WINGS centar a prirodnu medicine nudi KISIK kuru od 10 inhalacija na njemačkom medicinskom uredjaju. Prednost za zdravlje su brojne.
Ta kura ne djeljuje kratkotrajno, već na duži period. Kod mlađih osoba dobre kondicije može povećati energetski status za 10 %, kod starijih osoba čak do 90 %!.

Što su ioni?
Ioni su pozitivno i negativno nabijene čestice. Negativni ioni su nezamjenjivi za život, a velika koncentracija negativnih iona nalazi se na moru, na planinama, vodopadima i nakon oluje. Kada govorimo o zagušljivom zraku, ne govorimo o zraku s niskim sadržajem kisika nego zraku s nedostatkom negativnih iona.

Kako ionizirani kisik djeluje?
Kisik je usko povezan s metabolizmom i regeneracijom stanica. Naše stanice ostati će zdrave i obnoviti sebe samo ako su stalno opskrbljene kisikom. Udisanjem ioniziranog kisika postiže se nova opskrba energijom. Uz pomoć kisika ćete vratiti vitalnost i zdravlje, te poboljšati kvalitetu života. Mi ćemo Vas podržati na tom putu, pomoći Vam da povećate svoju kondiciju, živite zdravije, oslobodite se pritiska u tijelu koje Vam nameće stres, oslobodite se umora, migrene, posljedica pretjeranog rada i oslabljenog imuniteta.
Kisik poboljšava koncentraciju i pamćenje, jača vid i otpornost organizma, čisti krv i jača srce. U isto vrijeme usporava starenje stanica te povećava ukupnu kondiciju. Ionizirani kisik također poboljšava disanje osoba sklonih astmi ili alergijskim reakcijama.

2. Indikacije za primjenu kisika

Udisanje vrlo koncentriranog ionizirajućeg kisika iz Oxicur uređaja je vrlo ugodno, ima blagotvoran učinak na organizam i opskrbljuje tijelo sa potrebnom energijom. Jednokratno udisanje ima kratkotrajan učinak; kompletni tretman ima utjecaj minimalno pola godine. Dio ovog opuštajućeg i zdravstveno-obnavljajućeg tretmana je vitaminski kompleks.

BIOREZONANCA

Biorezonanca je znanstveno potrvrđena dijagnostička metoda analize zdravstenog stanja organizma. U WINGS centru obavljamo dijagnostičke preglede na uređaju najnovije tehnologije SENSITIV IMAGO odobrenim od strane FDA. SENSITIV IMAGO dobitnik je međunarodne nagrade EUREKA za inovacije iz oblasti medicine.
Uređaj detektira informacije o stanju svakog pojedinog organa, detektira i lokalizira patološki proces u ranoj fazi.
Dobijemo uvid u prisutnost virusa, bakterija i parazita u organizmu i daje točan popis alergena, teških metala, aditiva i ostalih toksina koji mogu biti uzročnici tegoba. Biorezonantno testiranje nadopunjuje specijalističke preglede i laboratorijskih analize. Siguran i pouzdan može se upotrebljavati za trudnice kao i za djecu od 4 godina.
Ovaj pregled omogućava:

 • Precizna procjena svih organa i organskih sustava Prisutnost virusa,   bakterija,
  gljivica, parazita ( Candida, Helicobacter Pylori, Citomegalovirusa, Escerichia Coli….)
 • Popis alergena, teških metala, aditiva i ostalih toksina štetnih za
  zdravlje čovjeka
 • Određivanje acidobazne ravnoteže svakog organa pojedinačno
 • Vega testiranje lijekova, vitamina ili dodataka prehrani
 • Biorezonantni tretmani za otklanjanje poremećaja i ponovno uspostavljanje ravnoteže na prirodan način

Biorezonantna terapija je potpuno neinvazivna, bezbolna i prirodna. Može se primjeniti u skoro svim stanjima, skraćuje vrijeme korištenja lijekova i trajanje liječenja. Uređaj terapeutski otklanja patološke signale, uravnotežuje stanični rad i regeneraciju. Razina poboljšanja može se pratiti na zaslonu u stvarnom vremenu.  Kemijski lijekovi npr. liječe simptome bolesti, ali ne djeluju na njen uzrok. Štoviše često su potrebni i možemo ih koristiti kao svojevrstan most na putu ka zdravlju, ali samo priroda može napraviti potpuni oporavak.

U CENTRU WINGS NA UREĐAJU SENSITIV IMAGO MOŽEMO DETEKTIRATI  UZROK VAŠIH ZDRAVSTVENIH PROBLEMA:

 1. HRANAOtkrivanje koja vam hrana ne odgovara i dali su neke namirnice odgovorne za simptome koje vas muče.
 2. ADITIVI:Kemijski aditivi u hrani su sve prisutniji okidači i vrlo je važno utvrditi osjetljivost  i na njih. Otkrivamo aditive koji posebno negativno utječu na vas i vaše zdravlje i čijom ćete se eliminacijom osjećati bolje.
 3. OTROVI: Teški metali, pesticidi se godinama akumuliraju u tijelu. Vaši simptomi mogu biti povezani za otrovima koje je potrebno ukloniti da biste se ponovno osjećali dobro. Osim hrane i aditiva koju osoba mora izbjegavati, utvrditi ćemo i prisutstvo pesticida i ostalih kontaminanta iz okoliša. Pesticidima smo izloženi putem hrane koju jedemo i zraka koji udišemo, a djeca su posebno osjetljiva.
 4. CANDIDA; ESCHERICHIA COLI; PARAZITI… 
  Njihovo prisutstvo govori nam u prilog neravnoteži mikrobiološke flore u organizmu.
Cijene se formiraju po principu “tailor made” znaci pojedinačno za svakog klijenta , ovisno o zahtjevu klijenta odnosno o vrsti usluga, količini usluga i vremenu trajanja usluga a sve u skladu sa redovnim cijenikom pružatelja usluga.
Kategorija
Medicinske usluge
Tagovi
health, medical care, oxygen therapy, papimi, physical therapy, rehabilitation, wellness